Μενού

ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε ως επιχείρηση σχεδιασμού, παραγωγής και επιδιόρθωσης ενδυμάτων πριν από 27 χρόνια στο Κιλκίς από την Εύη Δημητριάδου.
Τον τελευταίο χρόνο έχουμε μεταφερθεί σε νέα ανακαινισμένη εγκατάσταση και πλέον στοχεύουμε στην παραγωγή και την εμπορία ποιοτικών προϊόντων κυρίως γυναικείων ενδυμάτων.
Με διαβατήριο τη φαντασία και την δημιουργικότητα στο σχεδιασμό, την ποιότητα, την τέλεια ραφή, και την άψογη εφαρμογή όσον αφορά την παραγωγή, τα ρούχα μας ήδη καθίστανται γνωστά όχι μόνο στην τοπική αγορά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φιλοσοφία μας αποτελεί η παραγωγή ενδυμάτων υψηλής ποιότητας με σχεδιαστική ταυτότητα Eva Markor, η οποία θα καταστεί ένα ανερχόμενο ελληνικό brand. Ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις της μόδας και δημιουργούμε ένα συνεκτικό και μοντέρνο ενδυματολογικό σύνολο για κάθε περίσταση και κάθε εποχή με παράλληλη άρτια εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας.
Στόχος μας είναι η εξεζητημένη ποιότητα με την πάντοτε προσιτή προς τον καταναλωτή τιμή.
Τα ρούχα μας αποτελούν ένα διαχρονικό μινιμαλιστικό πρότυπο για τη γυναίκα με ιδιαίτερη προσοχή στα ποιοτικά υφάσματα, τα οποία προμηθευόμαστε από επιλεγμένους εμπόρους.